Termeni și Condiții

Bine ați venit pe fitnessfun.ro, un site operat de Global Gym SRL. Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse următorilor termeni și condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații înainte de a utiliza site-ul.

Acceptarea Termenilor

Prin accesarea și utilizarea fitnessfun.ro, sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Informații Generale

fitnessfun.ro este un site informativ dedicat promovării serviciilor de fitness și sănătate, deținut de Global Gym SRL. Toate tranzacțiile și abonamentele sunt realizate prin aplicația FUGYM, operată de FUGYM SRL.

Servicii și Oferte

Site-ul fitnessfun.ro oferă informații despre diverse programe de fitness, nutriție și sănătate disponibile la sălile noastre de sport. Toate serviciile și abonamentele menționate pe site pot fi achiziționate și gestionate prin aplicația FUGYM. Prin intermediul aplicației FUGYM, utilizatorii pot accesa o gamă variată de servicii, inclusiv:

 • Abonamente lunare și anuale la sălile de sport
 • Clase de fitness și antrenamente personalizate
 • Programe de nutriție și consultații dietetice

Modalități de Plată

Toate plățile pentru servicii și abonamente sunt procesate prin aplicația FUGYM și operate de NETOPIA Payments. Modalitățile de plată acceptate includ:

 • Carduri de debit (Visa, MasterCard)
 • Carduri de credit (Visa, MasterCard, American Express)
 • Alte metode de plată disponibile în aplicația FUGYM

Detalii suplimentare despre metodele de plată sunt disponibile pe site-ul fugym.ro sau în aplicația FUGYM.

Politica de Livrare a Produselor/Serviciilor

Global Gym SRL nu livrează produse fizice prin intermediul fitnessfun.ro. Toate serviciile sunt furnizate în cadrul sălilor de sport și prin intermediul aplicației FUGYM. Accesul la serviciile achiziționate este instantaneu după confirmarea plății, utilizatorii putând beneficia de acestea conform programului și disponibilității specificate în aplicația FUGYM.

Politica de Retur/Anulare

Pentru anularea abonamentelor sau a serviciilor achiziționate, utilizatorii trebuie să consulte politica de retur/anulare disponibilă în aplicația FUGYM. În general, cererile de anulare trebuie făcute cu cel puțin 24 de ore înainte de următoarea facturare pentru a evita taxele suplimentare. Politica specifică de anulare include:

 • Rambursarea integrală pentru cererile de anulare efectuate în termen de 14 zile de la achiziție, dacă serviciile nu au fost utilizate
 • Credite sau rambursări parțiale pentru anulările efectuate după acest termen, conform politicii detaliate în aplicația FUGYM

Informații privind Siguranța Datelor Clienților

Global Gym SRL se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea datelor personale ale clienților. Datele colectate sunt utilizate doar pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a furniza serviciile solicitate. Politica noastră de confidențialitate detaliază:

 • Ce tipuri de date colectăm și cum le utilizăm
 • Măsurile de securitate implementate pentru protejarea datelor
 • Drepturile utilizatorilor privind accesul, modificarea și ștergerea datelor personale

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate disponibilă pe site.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Global Gym SRL își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Modificările vor fi efective imediat ce vor fi publicate pe site. Utilizarea continuă a site-ului implică acceptarea acestor modificări.

Limitarea Răspunderii

Global Gym SRL nu este responsabilă pentru eventualele erori sau omisiuni în conținutul furnizat pe fitnessfun.ro. Toate informațiile sunt furnizate „ca atare” și „așa cum sunt disponibile”, fără nicio garanție de niciun fel, expresă sau implicită.

Contact

Pentru orice întrebări sau clarificări privind acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la:

Global Gym SRL
Bd. Victoriei nr. 42, etaj 1, Sibiu
E-mail: office@fitnessfun.ro
Telefon: +40 369 801 800