Modalități de Plată

La Global Gym SRL, ne străduim să oferim clienților noștri o varietate de opțiuni de plată pentru a le asigura confortul și siguranța necesară. În continuare, găsiți detalii despre modalitățile de plată disponibile pentru serviciile și abonamentele noastre.

Plata la Recepție

Numerar sau Card

  • Clienții au posibilitatea de a efectua plăți în numerar sau cu cardul direct la recepția sălilor de sport Global Gym.
  • Pentru a efectua o plată, vă rugăm să vizitați recepția sălii de sport unde sunteți membru. Personalul nostru va fi bucuros să vă ajute cu procesul de plată și să răspundă la orice întrebări aveți.

Plata prin Aplicația FUGYM

Card prin NETOPIA Payments

  • Pentru confortul dumneavoastră, abonamentele și serviciile pot fi achiziționate online prin intermediul aplicației FUGYM.
  • Metodele de plată acceptate includ carduri de credit și debit (Visa, MasterCard, American Express).

Pașii pentru efectuarea unei plăți prin aplicația FUGYM:

  1. Descărcați și instalați aplicația FUGYM pe dispozitivul dumneavoastră mobil.
  2. Înregistrați-vă sau autentificați-vă în contul dumneavoastră FUGYM.
  3. Selectați serviciul sau abonamentul dorit și adăugați-l în coșul de cumpărături.
  4. Introduceți detaliile cardului dumneavoastră și confirmați plata.
  5. Veți primi o confirmare a plății și veți putea accesa imediat serviciile achiziționate.

Siguranța Tranzacțiilor Online

Aplicația FUGYM utilizează serviciul de plată online NETOPIA Payments pentru a asigura procesarea rapidă și sigură a tranzacțiilor.

Global Gym SRL și FUGYM SRL se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea datelor financiare ale clienților noștri. Iată măsurile pe care le implementăm pentru a asigura siguranța tranzacțiilor online:

Criptarea Datelor

Toate tranzacțiile efectuate prin aplicația FUGYM sunt protejate prin criptarea SSL (Secure Socket Layer), asigurându-se astfel că informațiile personale și financiare sunt securizate pe tot parcursul procesului de plată.

Servicii de Plată Certificate

Utilizăm serviciul de plată NETOPIA Payments, care este certificat PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), garantând cele mai înalte standarde de securitate pentru tranzacțiile cu cardul de credit și debit.

Monitorizare și Prevenire a Fraudelor

Sistemele NETOPIA Payments monitorizează constant activitățile suspecte și utilizează tehnici avansate de prevenire a fraudelor pentru a proteja clienții împotriva tranzacțiilor neautorizate.

Contact și Suport

Dacă întâmpinați probleme cu o plată sau aveți întrebări despre metodele de plată disponibile, echipa noastră de suport este aici pentru a vă ajuta.

Global Gym SRL
Bd. Victoriei nr. 42, etaj 1, Sibiu
E-mail: office@fitnessfun.ro
Telefon: +40 369 801 800