DE CE AR TREBUI SA ZAMBIM IN FIECARE ZI?

Zambim cand suntem fericiti, cand iubim, cand ni se zambeste, cand rememoram momente deosebite sau chiar si in somn. De la cele mai simple motive cum ar fi versurile melodiei preferate, pana la intalnirea unei persoane dragi, zambetul ne apare spontan pe chip si ne invaluie in sclipirea inocentei si a bucuriei.

Zambetul ne face mai atragatori si carismatici.
Atunci cand zambim sincer, din suflet, chipul ni se lumineaza, iar ochii devinstralucitori. Intr-o singura secunda capatam un farmec aparte, suntem mai deschisi, mai optimisti si fericiti.
Zambetul ne insenineaza privirea si ne transforma in persoane mai atragatoare, carismatice si speciale. Am putea spune ca este expresia frumusetii pure, dar si o terapie pentru suflet. Astfel zambetul este o incantare pentru toti cei din jurul nostru, iar inevitabil el atrage priviri si reactii.

Efect contagios.
Un suras, un zambet timid, sau unul larg pe toata fata… Indiferent de modul in care alegem sa ne manifestam zambetul, trebuie sa stim ca el are un efect pozitiv atat asupra noastra, cat si asupra celor din jur.
Nimeni nu ramane insensibil la o asa reactie, pentru ca atunci cand cineva ne zambeste sincer, automat ii raspundem si noi la fel, oricat de tristi sau ocupati am fi.
Da, zambetul este contagios si tot ce trebuie sa facem este sa predam stafeta acestui gest atat de simplu, care poate inveseli viata oricarei persoane din jurul nostru.(Revista Psychologies)
Va asteptam sa incepem saptamana cu zambet larg pe buze, impreuna, la Global Gym Fitness Fun.

de ce ar trebui sa zambim in fiecare zi

Comentarile sunt inchise momentan.