DE CE AI NEVOIE DE UN INSTRUCTOR PERSONAL?

Un instructor personal te va motiva. Oricat de greu iti este inainte, in timpul sau dupa antrenament, un antrenor personal bun va gasi intotdeauna in tine resurse si te va motiva sa continui.

Program individualizat, personalizat. Fiecare individ in parte este diferit. De aceea, un antrenor personal bun iti va realiza programul in functie de anumiti parametri si de obiectiv.

Un antrenor personal iti ofera eficienta. Lucrand dupa un program bine definit, un program aranjat pentru tine, vei avea rezultate bune si nu vei ramane la acelasi punct.

Un antrenor personal te ajuta sa deprinzi executia corecta a exercitiilor. Degeaba cunosti exercitiile si cunosti in mare ce fac ele, daca nu le executi corect. Antrenorul personal va avea grija de sanatatea ta, deci va avea grija la executia corecta a exercitiilor. Una dintre regulile unui bun antrenor personal este aceea de a mentine, chiar imbunatati starea de sanatate a clientului.

Un antrenor personal stie sa depaseasca momentele de stagnare care intervin inevitabil.

Antrenorul personal experimentat trebuie sa evite accidentarile, trebuie sa fie atent la siguranta ta.

Un antrenor personal iti poate personaliza un antrenament, indiferent de locul unde te poti antrena si indiferent de timpul pe care il ai la dispozitie.

Antrenorul personal bun nu vrea sa creeze dependenta. Nu te vrea cat mai mult timp langa el ca sa isi asigure un venit constant. El te invata sa ai grija de tine, te invata sa lucrezi corect si eficient, astfel incat, daca iti doresti, sa poti lucra singur.

Antrenorul personal iti devine confident si prieten (in limite). Te va consilia si in alte probleme, nu doar in cele de alimentatie si sport.

Un antrenor personal va face ca antrenamentele sa nu mai para o povara, sa fie distractive si amuzante, dar eficiente in acelasi timp.

Comentarile sunt inchise momentan.