CUM ALEGI UN ANTRENOR PERSONAL?

Antrenamentul cu antrenor personal nu se compară cu nici un antrenament efectuat individual. Ai parte de un partener de antrenament a cărui unică misiune este să te motiveze în atingerea obiectivelor dorite.

Indiferent dacă doreşti să creşti în masă musculară, să pierzi cateva kilograme, să-ţi îmbunătăţeşti rezistenta si viteza sau să-ţi schimbi stilul de viata , antrenorul personal te poate ajuta.
Probabil te vei intreba cum il alegi. E foarte simplu. Spuneam ca antrenorul personal este acea persoana care are o pregatire speciala in domeniu, care stie exact ce anume ai tu nevoie, sprijinindu-te sa obtii rezultatele dorite, intr-un mod natural si sanatos. Nu trebuie sa te lasi impresionat doar de certificate si diplome. Sigur ca ele atesta certificarea antrenorului respectiv, sigur ca sunt bune , insa testul suprem se face prin experienta, experimentare si rezultate. Alegi antrenorul in functie de pregatire, recomandari, in functie de rezultatele pe care le are cu oamenii, in functie de cum arata, in functie de ce stie. . Alege-ţi cu încredere antrenorul personal care se potriveşte nevoilor tale de antrenament şi dezvoltă o relaţie de încredere reciprocă.
Va invitam sa-i cunoasteti pe NICOLETA NEAGOIE SI HORATIU ADRIAN NEAGOIE, antrenori personali la Global Gym Fitness Fun!
www.fitnessfun.ro
0369/801800

cum alegi un instructor personal

Comentarile sunt inchise momentan.