ANTRENAMENTUL CU PARTENERUL DE VIATA – MOTIVATIE, DISTRACTIE si EFICIENTA.

Pentru a nu te plictisi la sală, pentru a evita atmosfera aceea monotonă în care te apuci de antrenament și abia astepți să se termine, sa fugi acasă, optează pentru un partener de antrenament Când vine vorba despre sport în doi, care este primul posibil partener care iti vine în minte? Un prieten sau vreun coleg de serviciu? Dar de ce să nu faci sport cu partenerul de viaţă! Pe lângă faptul că vă veţi motiva reciproc, veţi petrece timp împreună. Dublu beneficiu! Este mai uşor să abandonezi o activitate sportivă atunci când o practici de unul singur. Însă, atunci când îţi implici partenerul, lucrurile se schimbă. Astfel, în momentele în care unul dintre voi este obosit sau lipsit de chef, celălalt îl poate motiva să facă, totuşi, mişcare. Atenție, puterea de convingere să fie mai mare a celui care are chef de sală, în defavoarea celui care nu are. Totul se rezumă la a vă stabili nişte ţeluri şi a vă motiva unul pe altul pentru a le atinge.
Sportul este o modalitate foarte bună pentru îmbunătăţirea imaginii de sine. Atunci când investeşti timp şi energie pentru sănătatea ta şi pentru felul în care arăţi, îi demonstrezi şi celuilalt că îţi pasă. Totodată, simpla prezenţă fizică a partenerului va face antrenamentele nu doar mai distractive, ci şi mai eficiente. Antrenamentele în cuplu sunt, cu siguranţă, o oportunitate pentru a îmbunătăţi nu doar starea de sănătate fizică, ci şi relaţia de cuplu.
Deci, o scurtă recapitulare: motivaţie, apropiere, stimă de sine crescută, mai puţine momente tensionate, sănătate şi bunădispoziţie. Toate acestea, dacă integraţi sportul în programul vostru comun. Simplu şi eficient!
Va asteptam la GLOBAL GYM FITNESS FUN, sa incepem impreuna o noua saptamana! S-avem spor(t) in toate!
www.fitnessfun.ro
0369/801800

antrenamentul cu partenerul de viata

Comentarile sunt inchise momentan.