Dansuri

click aici pentru rezervare

Dansul inseamna pasiune, inseamna traire, inseamna viata. Toti dansam; unii mai bine, altii mai putin bine. Toti ne miscam pe muzica, incercam sa ne simtim bine alaturi de cei din jurul nostru pe diferite ritmuri.

Dansul este si va ramane pentru totdeauna cea mai frumoasa modalitate de a simti muzica si armonia ce o aduce. Indiferent de gen, dansul ne ajuta sa ne exprimam. Si totodata este un excelent mod de a cunoaste oameni. De la simplul partener de dans, pana la multimea de oameni ce se misca pe acelasi ritm, dansul ne uneste.

Dansul este o arta, dansul inseamna emotie, cucerirea spatiului, curajul de a depasi mobilitatea, ne invata sa fim armoniosi in intreg limbajul gesturilor. Daca nu ai invatat sa dansezi, nu ai trait VIATA LA MAXIM. Viata n-ar avea farmec daca nu ne-am lasa mai usor patrunsi de ritmurile calde ale muzicii! Peste tot in lume, oamenii danseaza, danseaza, danseaza. Dansul este un mod prin care ei isi petrec timpul liber, indiferent de varsta. Dansul este terapie si este, pana la urma, un mod de viata.